Menj vissza   Tozo közösség > Hír > Táplálkozás - Táplálékkiegészítés
Regisztráció Blogok Súgó Tagjaink Mai üzenetek Keresés Mai üzenetek Jelöld a fórumokat olvasottnak

   Szerző

ToZo
XtraAdmin
Hírek: 400
Összes olvasása
   Hír Kategóriák
   Felhasználói Menü
   TWINLAB - Pycnogenol
A Pinus maritima boróka kérgébõl kinyert piknogenol a bioflavonoidok csoportjába tartozik, az egyik leghatásosabb természetes antioxidáns.
   Teljes cikk / hír
ereje kimagaslóan magas semlegesítő hatásában rejlik - kb. 20x hatásosabb a C vitaminnál és 50x, mint az E vitamin. Védi és egyedülállóan gyorsan regenerálja a sejteket, megsemmisítve az olyan szabad gyököket, amelyek károsíthatják azokat. A világ legjobb dietetikusai szervezetünk leghatásosabb védelmezõjeként tartják számon.
Az antioxidánsok hozzájárulnak a szervezetünkben zajló nemkívánatos oxidatív, így a sejtöregedési folyamatok gátlásához. Fontos szerepet töltenek be a szervezet védekező rendszerében, így egészségünk megőrzésében.

Miben rejlik a pycnogenol titka?

A Pinus maritima boróka kérgéből kinyert piknogenol a bioflavonoidok csoportjába tartozik, az egyik leghatásosabb természetes antioxidáns, ereje kimagaslóan magas semlegesítő hatásában rejlik - kb. 20x hatásosabb a C vitaminnál és 50x, mint az E vitamin. Védi és egyedülállóan gyorsan regenerálja a sejteket, megsemmisítve az olyan szabad gyököket, amelyek károsíthatják azokat. A világ legjobb dietetikusai szervezetünk leghatásosabb védelmezőjeként tartják számon.
Az antioxidánsok hozzájárulnak a szervezetünkben zajló nemkívánatos oxidatív, így a sejtöregedési folyamatok gátlásához.

- A rosszindulatú folyamatok, a daganatos megbetegedések kialakulásának lehetőségét a védekező rendszer erősítésével gátolja a termékben felhasznált borókakéreg kivonat.

- A természetes antioxidánsok az érfalak rugalmasságának erősítésével, a visszerek és az érrendszeri lerakódások kialakulásának megelőzésével, hatékonyan védenek az érrendszeri betegségekkel szemben, jótékonyak a cukorbetegség szövődményeinek lassításában.

- A borókakéreg kivonat rendszeres használata előnyös a szénanátha és más allergiás panaszok tünetcsökkentésében, mert a hisztamin felszabadulását akadályozza, valamint megőrzi a bőr rugalmasságát.

- Az antioxidáns hatás a kiválasztó rendszer serkentésével csökkenti a veseelégtelenség, vesegyulladás kialakulásának lehetőségét, jótékony lehet a veseátültetés utáni problémák leküzdésében és a prosztatabántalmak elkerülésében, előnyös a kiválasztó rendszer károsodásából eredő szembetegségek tünetcsökkentésében, a zöld- és szürke hályog esetén.
   szerző:: tozo, at: 2008/05/15

tozo.hu © 2007 by Tozo.huMinden időpont GMT +2 alapján jelenik meg. A pontos idő 02:15.