Menj vissza   Tozo közösség > Hír > Táplálkozás - Táplálékkiegészítés
Regisztráció Blogok Súgó Tagjaink Mai üzenetek Keresés Mai üzenetek Jelöld a fórumokat olvasottnak

   Szerző

ToZo
XtraAdmin
Hírek: 400
Összes olvasása
   Hír Kategóriák
   Felhasználói Menü
   TWINLAB AZ ÚJ TESTEDÉRT

Újítás. Elkötelezettség. Tanulás. Ez a TWINLAB politikája, amely segítségével a legtökéletesebb sport- és táplálék-kiegészítőket, vitaminokat és gyógynövényi formulákat juttatja hozzád.
   Teljes cikk / hír
A TWINLAB az USA piacvezető gyártója a tudományos alapokon kifejlesztett, magas színvonalú táplálék-kiegészítőknek, széles választékú vitaminoknak, ásványi anyagoknak, gyógynövény- és sport-készítményeknek.
A piacon elsőként vezetett be teljes aminosav-, halolaj-, és antioxidáns termékskálát, illetve az allergiások által is bátran szedhető...

...kapszula-formájú vitaminokat és ásványi anyagokat. A TWINLAB nem csak az első, hanem a legjobb szeretne lenni, mert a minőség érdekében kizárólag csak saját (USA-beli) gyártást alkalmaz. A TWINLAB célja immár 35 éve az, hogy mindig a legmodernebb tudomány és a legmagasabb színvonalú gyógyszergyártási szabványokat ötvözze termékei fejlesztése és gyártása során.
Mi a TWINLAB-nál komoly laboratóriumi munkát végzünk, szemben más gyártókkal, akik csak egy látványos dobozot terveznek termékeiknek. A gyártási folyamatot pedig a legteljesebb és legszigorúbb tesztelés követi, hogy csakis tökéletes termékek kerülhessenek a vásárlókhoz. A cég gyógynövény-készítményei a Natures Herbs, a gyógynövény-teák pedig az Alvita márkanéven kerülnek forgalomba. Természetesen ezen termékek gyártását is ugyanolyan minőségi színvonal és elkötelezettség jellemzi. A TWINLAB több, mint 500 különböző terméket gyárt, tabletta, kapszula, por, ital, tea, táplálék-kiegészítő snack és szelet formában. Miért ilyen sokat?
Mert mindenkinek megvan a saját egyéni igénye, bár mindenkinek egy a célja: egészségesebben, fittebben élni, és minden egyes nap a maximális életminőséget elérni. Mi ebben próbálunk segíteni, ez elsõdleges célunk.
A TWINLAB megbízhatóságát és hitelességét mi sem bizonyíthatja jobban, hogy termékeit a

Magyar Olimpiai Bizottság Orvosbizottsága is ajánlja.
   szerző:: tozo, at: 2008/05/05

tozo.hu © 2007 by Tozo.huMinden időpont GMT +2 alapján jelenik meg. A pontos idő 20:24.